your comfort is our concern

Voorjaarsactie 2018

 

Na donkere en sombere dagen zijn wij allemaal klaar voor de lente en de zomer; maar is uw tuin en terras dat ook?  Lees hieronder meer over de Verano® zonneschermen en terrasoverkappingen en profiteer van de lopende acties! 
Of u nu kiest voor een zonwering, een terrasoverkapping of een ander Verano® product, bij ons bent u altijd aan het juiste adres! 
Bekijk hier onze lopende acties en laat u inspireren op onze website of vul onze brochureaanvraag in voor meer informatie of voor de Verano®  dealer in uw buurt!

Verano® zonneschermen
De Verano® zonneschemen hebben veel te bieden. Zo kan u op een zonnige dag heerlijk beschut in uw tuin zitten zonder verblind te worden door het felle licht. Door het doek bent u beschermd tegen de schadelijke UV-stralen maar ook tijdens een aantal verdwaalde regendruppels kan u heerlijk blijven zitten. Door het scherm komen uw meubels in huis niet in contact met direct zonlicht waardoor ze minder verkleuren en het binnen koeler blijft. Tijdens een gezellige barbeque met familie of vrienden kan u blijven zitten tot in de late uurtjes. Het scherm zorgt er voor dat u geen last heeft van de koude die 's avonds valt. Sommige modellen kunnen eveneens uitgerust worden met LED-verlichting voor extra sfeer.
De knikarmschermen bestaan in verschillende modellen en kleuren. Deze geven, in combinatie met de kleur en/of motief van uw doek, een persoonlijke toets aan uw woning. Een perfecte harmonie met uw gevel of juist een doek in een opvallende kleur? Mogelijkheden genoeg om uw eigen sfeer te creëren!  

Actie:
Tot en met 30 juni 2018 ontvangt u de motor gratis bij bestelling van zonwering type PA280, PA296, PA360 of PA480! Een extra gebruiksgemak voor de prijs van een handbediend scherm! Met een eenvoudige druk op de knop doet u uw scherm open en dicht op het door u gewenst moment. Makkelijker kan het niet! 


Verano® terrasoverkappingen
Een terrasoverkapping is een verrijking van uw huis en tuin. Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen neerslag, creëert extra leefruimte en laat uw woning in waarde stijgen. Het hele jaar door kunt u genieten van uw tuin, ook tijdens een herfstbui of frisse eerste lentedag. Tuinfeesten verregenen niet meer en u kunt uw tuinmeubilair het hele jaar door buiten laten staan. Kortom: een terrasoverkapping is een typisch vierseizoenen product!
Het assortiment terrasoverkappingen van Verano® bevat verschillende types, ieder met een eigen stijl en speciaal voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo weet u zeker dat uw terrasoverkapping altijd past in uw persoonlijke situatie. 

Actie:
Ontvang bij bestelling van uw Verano® terrasoverkapping PA905, PA908, PA910 of PA918 een GRATIS WEBER BBQ Smokey Joe, GRATIS HANGMAT of GRATIS HEATER, zolang de voorraad strekt! Terrasoverkappingen van Verano® zijn een veilige keuze: alle terrasoverkappingen zijn CE gemarkeerd en voldoen aan strenge Europese kwaliteits- en veiligheidseisen. Bent u op zoek naar extra comfort? Breidt uw terrasoverkapping dan uit met één van de luxe opties. Zo kunt u het hele jaar door zorgeloos genieten!

 

Wacht niet langer en profiteer nu van deze interessante acties! 
Vraag bij uw Verano® dealer naar de voorwaarden, actie geldig tot en met 30 juni 2018 of zolang de voorraad strekt.

 

 


Zonneschermen
Terrasoverkappingen
Velden gemarkeerd met zijn verplicht om in te vullen

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Zonneschermen
Terrasoverkappingen

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.