your comfort is our concern

Najaarsactie 2018

 

Niet alleen tijdens zomerse perioden is het aangenaam om buiten te zijn. Ook in het najaar en de winter kan het fijn zijn om buiten te zitten.  

Wat dacht u van een aperitief onder uw lamellendak of een winterse BBQ onder uw terrasoverkapping? Gezellige familiemomenten creëren buiten in uw eigen omgeving, in uw eigen tuin en dat het hele jaar door!  Zelfs als het regent hoeft u niet naar binnen. Een terrasoverkapping of een lamellendak zorgt ervoor dat u beschut buiten kan zitten zonder nat te worden, screens of glaswanden zorgen ervoor dat u uit de wind zit, maar wel van het zicht op de tuin kan blijven genieten. In de late najaarszon een boek lezen en net dat beetje extra energie opdoen,  gezellig bijpraten met familie of vrienden genietend van een warme chocomelk. Daarvoor hoeft  u niet ver weg te gaan. Dit kan gewoon in uw eigen tuin! 

 Uiteraard vergeten we ook de zeer interessante rolluiken en sectionaalpoorten niet! 

Rolluiken zorgen voor een behoud van een aangenamen temperatuur. Ze houden het aangenaam warm in de winter en in de zomer houden rolluiken de warmte buiten. Naast de extra isolatie zorgen rolluiken ook voor verduistering wanneer u dat wenst. Ideaal als u een goede nachtrust wil hebben, of als u in ploegen werkt. Verduistering in de slaapkamer zorgt voor een goede, diepe en evenwichte nachtrust  waardoor u de volgende dag weer uitgerust aan uw werkzaamheden kunt beginnen. Ook als u niet thuis bent zijn rolluiken uw ideale partner. Ze houden ongewenste bezoekers op een afstand  en beschermen uw huis tegen de verschillende weersomstandigheden.  

Sectionaalpoorten zijn een ideale afsluiting voor uw garage. Heeft u een koude  garage die niet zo goed meer sluit? Heeft u nog een kantelpoort die veel onnodige ruimte inneemt? Kies dan voor een sectionaalpoort en bekijk de ruime keuze aan panelen. Sectionaalpoorten zijn een ruimtebesparende en vooral goed isolerende oplossing om uw  garage goed af te sluiten. In uw garage staan veel  kostbare bezittingen, zoals uw wagen,  fietsen een grasmachine of skimateriaal. Het is dan ook belangrijk om deze vaak grote ruimte met kostbare spullen goed af te sluiten. Voor optimaal gemak, voorzie uw sectionaalpoort dan van een codeclavier, zodat u altijd binnen kan, ook als u per ongeluk zonder sleutels vertrokken bent.  

Welke acties?
Zoveel mogelijk profiteren van het buiten-zijn, het buiten-leven en het buiten-genieten.  Om ook het hele najaar volop van uw terras en het buitenleven te genieten, kan u nu bij Verano® terecht voor een aantal interessante acties op de terrasoverkappingen, de lamellendaken en Ritzscreens®.

Bent u op zoek naar energiebesparing, gemak, comfort en beveiliging dan bent u bij Verano® op het juiste adres! Bekijk de acties op de rolluiken en sectionaalpoorten,  kies de kleur die bij uw woning past en bespaar vandaag nog op uw energierekening!

 Hoe van de actie genieten? 
Vul hieronder de brochureaanvraag in en ontvang de brochure naar keuze samen met informatie over de deelnemende dealer in uw buurt!
Bekijk de details op onze website of vraag de deelnemende dealer naar de voorwaarden, actie geldig tot en met 14 december 2018


Rolluiken
Ritzscreens®
Terrasoverkappingen
Lamellendaken
Sectionaal poorten
Velden gemarkeerd met zijn verplicht om in te vullen

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Rolluiken
Ritzscreens®
Terrasoverkappingen
Lamellendaken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.