your comfort is our concern
  • Verano België Verano België

Your comfort is our concern

Sinds de oprichting in 1990 is Verano® in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in zonweringland. Het bedrijf is uniek als het gaat om de totale collectie van binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven en garagedeuren.

In de missie van Verano® staat het woord ‘comfort’ centraal. Met kwalitatief hoogwaardige zonweringoplossingen zorgt Verano® namelijk voor comfort in uw huis en uw tuin. Denk hierbij aan schaduwrijk genieten onder een prachtige terrasoverkapping. Maar ook aan het gevoel van veiligheid en privacy dat u creëert met een robuust rolluik of stevige garagedeur.  Kortom: met de producten van Verano beleeft u het leven binnen- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk.

Verano® is een toonaangevend merk en een internationale speler op de projectenmarkt. Zo heeft het bedrijf de Londense wolkenkrabber The Shard van meer dan 6.000 screens voorzien. Verano® heeft een team van deskundige projectmedewerkers die nauw samenwerken met architecten, gevelbouwers en aannemers. Verano® is hierin zeer flexibel en betrokken. Het bedrijf is daarom in 2011 én 2012 ook uitverkozen tot Beste Projectleverancier in de zonweringbranche.

De producten van Verano® worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo zijn ze altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano® haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Verano® staat garant voor optimale kwaliteit en snelle levering. Dit komt doordat het bedrijf haar producten in eigen huis produceert, in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België.

Met de producten van Verano® draagt u bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt zonwering warmte en licht tegen, zodat het in huis lekker koel blijft. In de winter werkt zonwering isolerend. U hoeft, afhankelijk van het seizoen, minder te stoken of elektrisch te koelen. Hierdoor bespaart u energie.

De producten van Verano® worden verkocht via een uitgebreid netwerk van professionele dealers en zonweringspecialisten. Onze dealers weten het antwoord op uw vragen, geven u persoonlijk advies en verzorgen de montage. Bovendien kunt u de producten van Verano® in hun showroom bekijken, net als de stalenwaaiers en kleurencollecties. Zo weet u zeker dat u de zonweringoplossing vindt die perfect bij u past. Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde Verano® dealer zich bevindt? Vraag dan een brochure aan via de oranje knop "brochure aanvragen". U ontvangt de contactgegevens van de dealer dan in uw mailbox.


Nieuws

Lees hier alles over de nieuwste producten, prestigieuze projecten en actuele ontwikkelingen.

bekijk nieuws
Verano in de media

Bekijk hier de artikelen, geluids- en beeldfragmenten die in de media zijn verschenen.

verano in de media
Awards & certificaten

Verano is in het bezit van een aantal belangrijke awards en certificaten. Lees er alles over.

awards & certificaten
Vacatures

Bekijk hier de openstaande vacatures van Verano® of stuur een open sollicitatie.

vacatures
Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.