your comfort is our concern

Awards en certificaten

TÜV certificering V860-Levanto

Lamellendak Levanto scoort het beste in de markt betreffende sneeuwbelasting!

Lees meer

CE markering voor terrasoverkappingen

Sinds 16 mei 2014 zijn alle terrasoverkappingen van Verano® voorzien van CE-markering. Deze markering geeft aan dat onze terrasoverkappingen voldoen aan Europese kwaliteits- en veiligheidseisen.

Lees meer

Beste Projectleverancier 2012

De lezers van vakblad Z&R hebben Verano voor de tweede keer op rij verkozen tot beste projectleverancier in de zonweringmarkt. Het jurycommentaar luidde: “Verano is bij elke offerte de goedkoopste en ze hebben een snelle levering”, “Je merkt dat ze de focus leggen op projecten in tegenstelling tot vele andere aanbieders” en “Ze hebben een goede vertegenwoordiger die zijn best voor je doet”.

Lees meer

TÜV-certificaat zonnescherm Ipanema

Het GS keurmerk van TÜV voor het Ipanema zonnescherm is eind 2012 wederom verlengd. Dit keurmerk staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

Lees meer

TÜV-certificaat Ritz-Screen

Het GS keurmerk van TÜV voor de Ritz-Screen is eind 2012 wederom verlengd. Dit keurmerk staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

Lees meer

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.