your comfort is our concern

Steeds meer mensen voorzien hun woning van screens. Maar waarom wordt deze vorm van zonwering zo vaak gekozen?
Waarom zijn screens vaak de ideale oplossing? Hier vindt u meer informatie over de veelzijdigheid van deze zonwering. 

1# Geen schitteringen van de zon
Met screens heeft u geen last van schitteringen in huis. Bij zonnig weer geen probleem meer met het kijken op uw computerscherm, het lezen van een boek of het volgen van de voetbal op TV.  De doeken van uw screens zorgen ervoor dat het felle (zon)licht en de schitteringen geweerd worden. 

2# Meer privacy
Als uw screens naar beneden zijn, kan er van buitenaf niet naar binnen gekeken worden. Anderzijds blijft uw zicht naar buiten grotendeels behouden. Uw privacy wordt verhoogd zonder het contact met buiten te verliezen. Ideaal om bijvoorbeeld uw kinderen in de tuin in de gaten houden terwijl de screens naar beneden zijn.  


Ritzscreens®

3# Een koele woning
Tijdens warme dagen uw screens naar beneden doen blijft de boodschap. Ze filteren de zonnestralen en zorgen dat de warmte niet doordringt naar binnen. Uw huis blijft heerlijk koel. Een aangename omgeving om te vertoeven als het buiten even te warm wordt. Ook uw meubels worden op deze manier beschermd tegen het verbleken van het zonlicht.

Ritzscreens®

4# Maatwerk
Screens worden speciaal voor u op maat gemaakt. Er bestaan verschillende types om een antwoord te bieden op de verschillende situaties. De kleur en het doek kiest u uiteraard ook zelf zodat het mooi aansluit bij uw woning. 

sfeerb ritz screen.jpg

5# Fluisterstille motor
Screens van Verano® worden geleverd met een fluisterstille motor, al dan niet te bedienen met schakelaar of handige afstandsbediening. 

Wilt u meer informatie ontvangen over screens van Verano®?
Vraag een gratis brochure aan en je ontvangt ook informatie over jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer. 

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.