your comfort is our concern

De herfst is een periode waar we vaak kunnen genieten van de zon. Buiten is het koud, maar binnen achter het glas warmt ze ons heerlijk op. Jammer genoeg is dat niet altijd evident door de laaghangende zon in de herfst en de lente. Dit is hinderlijk en zorgt voor ergernis. Screens zijn hiervoor een ideale oplossing. Ze kunnen zeer makkelijk naar boven of naar beneden gedaan worden, afhankelijk van de stand van de zon. Ook in de zomer is een screen ideaal. Je huis wordt beschermd tegen de warmte maar het voorkomt ook dat uw interieur verbleekt door de felle zon.


Standaard screens
Een standaard screen is een oplossing voor iedere situatie. Screens filteren het daglicht en beperken de inkijk van buiten naar binnen. De warmte blijft in de winter in de woning door de isolerende luchtlaag tussen de screen en het raam. Screens nemen weinig ruimte in en zijn zeer stijlvol. 

Ritzscreens®   Ritzscreens®
Standaard screens                                                                     Ritzscreens®

Ritzscreens®
Een Ritzscreen® biedt nog meer stevigheid en is extra windvast. Dit komt doordat de Ritzscreen® over de gehele lengte aan de zijkant wordt vastgeritst. Ritzscreens® zijn daarom ook op grote hoogte toepasbaar. Kortom: de oplossing voor een laaghangende zon en nog veel meer!

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.