your comfort is our concern

Bescherm uw woning

Welke buren houden dit jaar uw huis in de gaten? Wie zorgt er deze zomer voor het openen van uw gordijnen 's morgens?
Maak het uzelf makkelijk en voorzie uw woning van rolluiken. Ze zorgen voor een veilig gevoel, ook als u op vakantie bent!

Rolluiken zorgen naast veiligheid ook voor extra privacy. Ze hebben een isolerende werking, zowel tijdens de warme zomermaanden als tijdens een koude winter. Hierdoor bespaart u op uw energierekening. Daarnaast werken ze geluidswerend en verduisterend en dragen zo bij tot een goede en kwaliteitsvolle nachtrust. Rolluiken zijn veelzijdig en hebben talloze voordelen. Een investering meer dan waard!  

Menu afbeelding rolluiken

 

De rolluiken van Verano® worden voor u op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende kleuren zodat het altijd bij uw gevel en woning past. De meeste rolluiken worden voorzien van een motor en kunnen uitgebreid worden met een tijdsklok. Hiermee kan u uw rolluiken op een zelf gekozen moment naar boven of naar beneden laten gaan. Ook tijdens uw vakantie! 

Wilt u meer weten over rolluiken? Vraag vrijblijvend de uitgebreide brochure aan!

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.