your comfort is our concern

Verduister uw slaapkamer

De weken vliegen voorbij want binnenkort begint de lente weer!  De dagen lengen, het is 's morgens vroeger licht en de zon gaat ook 's avonds wat later onder. Langere dagen, extra energie, lentekriebels maar vooral meer licht en zon. Hoe fijn iedereen het ook vindt,  toch is wetenschappelijk bewezen dat we beter slapen in een duistere kamer. Ons lichaam heeft nood aan een dagelijkse portie rust om ons overdag fit en gezond te houden. Maar hou houden we het beste het licht buiten in onze slaapkamer? Hoe slapen we in ideale omstandigheden? 

Verduistering
Een ideale oplossing voor het verduisteren zijn rolluiken.  Naast de verduisterende functie zijn ze eveneens geluidswerend. Hierdoor kunnen we in een donkere en rustige omgeving aan onze welverdiende nachtrust beginnen. Als we de rolluiken voorzien van een tijdschakelaar gaan ze naar boven en naar beneden op een door ons gekozen tijdstip. Slapen in een donkere kamer en rustig wakker worden met natuurlijk daglicht. Een goed begin van een nieuwe dag! 

012 Rolluiken Ref Feijen 
Bron links: Rolluik Verano®,  rechts: Pinterest (theultralinx.com)

Sfeervol
Ook binnen kan er voor verduistering gezorgd worden. Het grote voordeel van raamdecoratie is de sfeer en gezelligheid dat gecreëerd wordt. Er zijn verschillende soorten zoals vouwgordijnen, plissés, (houten) jaloezieën, ...Wat de voorkeur ook is, er zijn verschillende modellen, materialen en kleuren, voor elke ruimte iets gepast.   De mate van verduistering wordt bepaald door de keuze die gemaakt wordt tussen deze verschillende mogelijkheden. 

 Plisse6 
Bron links: Pinterest (Bloglovin'),  rechts: plisségordijn Verano®

Uiteraard kunnen raamdecoratie en rolluiken goed gecombineerd worden. Rolluiken zorgen voor een donkere ruimte, terwijl raamdecoratie zorgt voor een mooi en sfeervol geheel. 

Blog  
Bron links: plisségordijn Verano®, rechts: Pinterest (Simple Studio)

Graag advies? Contacteer dan vrijblijvend een van onze  Verano® dealers. Vraag een gratis brochure aan en ontvang daarbij de gegevens van de Verano® dealer in uw buurt.

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.