your comfort is our concern

Warm interieur

Nat en koud weer: Ideaal voor het inrichten van een warm wooninterieur!

Komende week krijgen we te maken met fris maar vooral nat weer… Ideaal om thuis te komen in een warm en gezellig interieur.

Korte sombere dagen, vaak met regen, mist, lichte vriestemperaturen, maar soms ook met zon.... wintertijd.....heerlijke geuren die uit de keuken komen, of het nu gaat om een lekkere soep, een ovenschotel dat staat te pruttelen of een zelf gebakken appeltaart.... het zorgt voor een gezellige en aangename sfeer in huis.  
Hoe u uw inrichting mee aanpast en een warme sfeer brengt in huis, kan u lezen in onze blog.

Kaarsen
Kaarsen zijn dé allerbeste manier om warmte en gezelligheid te creëren in huis. Ze bestaan in allerlei kleuren en vormen waardoor ze in elk interieur passen. Kies voor een mooie karaktervolle kandelaar met grote witte kaarsen op uw tafel of kies voor verschillende kleine kaarsenhouders op een schaal in uw zithoek. Het is eenvoudig, met kaarsen kan u niets verkeerd doen en sfeer gegarandeerd!  Geurkaarsen zijn de laatste tijd weer enorm populair en laten je volledig ontspannen… Waarom niet elke leefruimte een eigen geur toewijzen?

BE-Kaarsen Kaarsen2

Bron: Pinterest (skydrive.live.com, rover.ebay.com)

Kussens
Met warme dekens en fluffy kussens op de zetel maak je een extra comfortabele plek om je terug te trekken met een warme chocomelk of een hete kop thee na een drukke werk-of schooldag… Wat een heerlijk gevoel terwijl het buiten regent of zelfs sneeuwt en je daar ligt, lekker knus en warm! Kussens zijn er in alle kleuren, maten, vormen en soorten stof. Kies voor verschillende maten door elkaar en combineer de materialen en kleurschakering voor een extra warm resultaat. Niet alleen in de zetel, maar ook in de slaapkamer of zelfs op het terras kan men (sier)kussens gebruiken om het interieur helemaal af te maken! Voorzie uw terras van een warme plaid om ook in de winter op uw terras te kunnen zitten. 

BE-kussens Kussens2

Bron: Pinterest (sofa.com) 

Verlichting
Verlichting wordt regelmatig en onterecht onderschat, terwijl het ook een belangrijk onderdeel is van elk interieur: denk maar eens aan felle, witte lampen en omgekeerd aan gelere lampen die ook nog eens gedimd kunnen worden… Het geeft je een totaal ander gevoel, niet?
Vroeger had een lamp enkel één functie: licht geven. Meer moest niet.  Tegenwoordig is dit zodanig geëvolueerd dat men bewust op zoek gaat naar een lamp dat meerwaarde geeft aan het interieur. Hierbij bestaan er zoveel keuzes en wil men steeds voor origineler gaan! Geometrische vormen, felle kleuren, extreme formaten, noem maar op. Het kan allemaal! Denk maar eens aan een hanglamp boven een antieke meubel of een staande lamp naast de zetel om comfortabel een boek te kunnen lezen…   

BE-verlichting Verlichting 2

Bron: Pinterest (woonhome.nl, vtwonen.nl)

 Raamdecoratie
Om een warm interieur volledig af te werken, dien je voor geschikte raamdecoratie te kiezen. Deze zorgen voor een echt thuis-gevoel, aangename sfeer binnen én filteren het binnenvallend licht. Iedereen heeft een eigen, persoonlijke stijl en wil hierbij zijn interieur naar eigen wens personaliseren. Verano® maakt dit helemaal mogelijk met een zeer uitgebreid gamma raamdecoratie: rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, verticale lamellen, etc. Jaloezieën zijn perfect voor elk interieur, zowel landelijk als strak, ze zijn een uitermate sfeervolle meerwaarde aan uw woning. Deze elegante vorm van raamdecoratie is verkrijgbaar in hout, aluminium of stof. Houten lamellen genieten de voorkeur als men een warm en knus interieur wil creëren. Deze bestaan bij Verano® in verschillende tinten: Van wit, over blank eikenhout, warm mahoniehout tot stijlvol zwart. 

40 - Ann Houten Jaloezie 1 LR Menu afbeelding verticale lamellen 

 Bron: Verano® BE

 Creëer uw eigen "Home Sweet Home";  maak het in huis extra gezellig voor een warme thuis voor uw familie en vrienden.
Voor meer inspiratie zie onze website.

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.