your comfort is our concern

Verano® in de media

Verano en Loft4Brands

Het online 3D ontwerpplatform LOFT4Brands heeft uitstekende recenties en wordt door steeds meer interieur- en exterieurmerken in Nederland gebruikt. Dit artikel is afkomsting van www.design4usall.nl en gaat over LOFT4Brands.

Lees meer

Hart van Nederland - juli 2012

Hart van Nederland bracht een bezoek aan Verano in Best om te praten over de kracht van produceren en werken in Nederland. De beelden, die maandag 16 juli werden uitgezonden, geven een mooie inkijk in het bedrijf.

Lees meer

Q-Music - opening The Shard

Donderdag 5 juli werd de Londense wolkenkrabber The Shard officieel geopend. Omdat Verano ruim 6.000 screens voor dit gebouw heeft geleverd, werd directeur Henk Altena geïnterviewd. Dj’s Mattie en Wietze maken er samen met Henk Altena een vrolijk gesprek van.

Lees meer

De Volkskrant - Handwerk uit Holland

Verano uit Best voorziet het hoogste gebouw in de EU van zesduizend op maat gemaakte zonneschermen. 'Als je de productie naar China verplaatst, wat houd je hier dan over?'

Lees meer

NOS Radio 1 Journaal - Over The Shard

Engeland wil aan de vooravond van de Olympische Spelen met een nieuw gebouw indruk maken: 'The Shard', op steenworp afstand van Tower Bridge. Het is het hoogste gebouw in de Europese Unie, en er 'hangt' een Nederlandse tintje aan. Het Nederlandse bedrijf Verano leverde namelijk de zonwering voor dit megaproject. Henk Altena van Verano over The Shard.

Lees meer

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.