your comfort is our concern
  • . .

Luxe oplossingen

Verano® heeft 2 types lamellendaken: het lamellendak V860-Levanto, een lamellendak met kantelbare lamellen en de V880-Rapallo, een lamellendak  waarbij de lamellen ook opengeschoven kunnen worden.  De beide Verano® lamellendaken hebben een stijlvolle en luxueuze uitstraling, waarbij u de lichtinval zelf kunt regelen. Het bezorgt u op ieder moment de gewenste sfeer!

Luxe oplossingen
Verschillende voordelen

Verschillende voordelen

Een lamellendak geeft u nog meer het gevoel dat u buiten bent. U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw en u bent beschermd tegen de zon. Aangezien de lamellen te kantelen en/of openen te schuiven zijn,  geniet u van aangename temperaturen.  Alles is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, u bent dus van alle comfort voorzien. 

Maatwerk

Of u kiest voor de mooie V860-Levanto of de luxe Rapallo, al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat dit altijd past bij uw persoonlijke situatie en voldoet aan u gevraagde wensen. De Verano® dealer in uw buurt kan u de nodige uitleg geven en adviseert u graag verder. Zoals u gewend bent van Verano® krijgt u uiteraard ook op het lamellendak een fabrieksgarantie van 5 jaar! 

Maatwerk

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.