your comfort is our concern
  • . .

Luxe oplossingen

Verano® heeft 2 types lamellendaken: het lamellendak V860-Levanto, een lamellendak met kantelbare lamellen en de V880-Rapallo, een lamellendak  waarbij de lamellen ook opengeschoven kunnen worden.  De beide Verano® lamellendaken hebben een stijlvolle en luxueuze uitstraling, waarbij u de lichtinval zelf kunt regelen. Het bezorgt u op ieder moment de gewenste sfeer!

Luxe oplossingen
Verschillende voordelen

Verschillende voordelen

Een lamellendak geeft u nog meer het gevoel dat u buiten bent. U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw en u bent beschermd tegen de zon. Aangezien de lamellen te kantelen en/of openen te schuiven zijn,  geniet u van aangename temperaturen.  Alles is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, u bent dus van alle comfort voorzien. 

Maatwerk

Of u kiest voor de mooie V860-Levanto of de luxe Rapallo, al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat dit altijd past bij uw persoonlijke situatie en voldoet aan u gevraagde wensen. De Verano® dealer in uw buurt kan u de nodige uitleg geven en adviseert u graag verder. Zoals u gewend bent van Verano® krijgt u uiteraard ook op het lamellendak een fabrieksgarantie van 5 jaar! 

Maatwerk

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.