your comfort is our concern

Sectionaalpoorten

Goed geïsoleerde sectionaalpoorten

Vervang uw oude, instabiele en tochtige poort door een sectionaalpoort van Verano®. Onze sectionaalpoorten zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn robuust en geven tocht geen kans. Zo creëert u een goed geïsoleerde en veilige garage. En niet onbelangrijk: u bespaart energie.

Goed geïsoleerde sectionaalpoorten
Veiligheid voor alles

Veiligheid voor alles

Sectionaalpoorten van Verano® zijn inbraakwerend en dus uitermate veilig. Indien buitenstaanders de sectionaalpoort trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de sectionaalpoort te blokkeren. Bovendien hoeft u niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de sectionaalpoort, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie.

Onovertroffen maatwerk

Verano® sectionaalpoorten worden op maat gemaakt. Zo passen sectionaalpoorten altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de sectionaalpoort helemaal kunt afstemmen op uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt. Er zijn gestreepte profielen (met horizontale groeven) en een profiel met een rechthoekig reliëfvlak (een cassettemotief).

Onovertroffen maatwerk
De kleur van uw garagedeur

De kleur van uw garagedeur

Uw huis lijkt groter wanneer de sectionaalpoort dezelfde kleur heeft als de rest van uw gevel. Daarom zijn sectionaalpoorten van Verano® in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Bovendien is er een ruime keus uit houtnerf- en metallic-folies, zodat de garagedeuren qua kleur en structuur afgestemd kunnen worden op de ramen van uw huis. De sectionaalpoorten zijn afgewerkt met een speciale coating, die weerbestendig is.

Op afstand bedienbaar

Onze sectionaalpoorten zijn op afstand bedienbaar. Zo kunt u de sectionaalpoort, wanneer u thuiskomt, met één druk op de knop automatisch openen. Met de poortopener opent, sluit of stopt u de sectionaalpoort snel en geruisloos. 

Op afstand bedienbaar
Variatie in panelen

Variatie in panelen

De panelen van de sectionaalpoorten zijn beschikbaar in een glad paneel of een paneel met een profilering. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Bovendien kunt u bij een van de panelen ook kiezen voor een hout-look door middel van renolit folie. 


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.