your comfort is our concern

Rolluiken

Uw huis is dé plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Veiligheid speelt daarbij een essentiële rol. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam.

Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten. Hierdoor bespaart u energie. Bij Verano heeft u keuze uit diverse modellen.


Optimaal in prijs/kwaliteit

Het RV40 en RV45 rolluik van Verano is een populair standaard rolluik. Dit komt door de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Door de stevige, dikke lamel scoort het rolluik hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Kortom: de RV40 en RV45 zijn aangenaam geprijsd en doen hun werk.

Optimaal in prijs/kwaliteit
Groot bedieningsgemak

Groot bedieningsgemak

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische bediening. Met een afstandbediening en tijdklok is het mogelijk uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Ideaal! Om de veiligheid nóg meer te verhogen, kunt u kiezen voor een anti-optilbeveiliging. De lamellen schieten dan 'op slot' wanneer geprobeerd wordt het rolluik omhoog te tillen. Uiteraard kunt ook ook kiezen voor handbediening van uw rolluiken.

Harmonie met uw huis

Houd bij de keuze van uw rolluik ook rekening met de sfeer en uitstraling van uw huis. Bij Verano is dit erg gemakkelijk. U kunt voor het RV40 rolluik namelijk kiezen uit maar liefst 15 lamelkleuren. Van stoer staalblauw tot stijlvol zwart en van klassiek bosgroen tot natuurlijk teak.  Het prijsgunstige rolluik RV45 is verkrijgbaar in de 7 meest populaire lamelkleuren. Bovendien kunt u bij beide kleur en vorm van de omkasting zelf bepalen. Kies voor een ronde of een afgeschuinde kast.

Harmonie met uw huis
Duurzaam

Duurzaam

Bij Verano zijn de lamellen van de rolluiken onderling verbonden. Hierdoor kunnen ze niet vastlopen of van elkaar verschuiven. Bovendien zijn de rolluiken ongevoelig voor stof en vocht. Hierdoor gaat een rolluik van Verano jarenlang storingsvrij mee.


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.