your comfort is our concern
  • Markiezen Markiezen

    Ambachtelijk handwerk, authentiek en puur. Verkrijgbaar in meerdere materiaalsoorten.

  • Markiezen Markiezen

    Ambachtelijk handwerk, authentiek en puur. Verkrijgbaar in meerdere materiaalsoorten.

Charmant en authentiek

Markiezen geven uw pand een sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de klassieke vorm van een markies dringt er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnen.

Charmant en authentiek
Kies je markies

Kies je markies

Verano heeft een breed assortiment markiezen. Hierdoor kunt u de markies tot in het kleinste detail afstemmen op uw wensen. Het frame vormt de basis van een markies. U kunt kiezen uit een aluminium, vurenhouten of grenenhouten frame. Ook voor de boven- en zijplank kunt u zelf het materiaal kiezen: aluminium of Red Cedar-hout. Bovendien kunt u zelf de biesband, het doek en de bediening kiezen.

Klap, pet of standaard

Een markies met een grenenhouten frame is verkrijgbaar in drie modellen: het standaard model, petmodel of klapmodel. Het standaard model komt het meest voor. Dit model is vrijwel in alle situaties toe te passen. Een petmodel is ideaal als u een vrij uitzicht wilt behouden of als een gemakkelijke doorloop vereist is. Het klapmodel is ideaal als u een extra lange uitval wilt. Markiezen met een aluminium of vurenhouten frame hebben altijd een standaard model.

Klap, pet of standaard
In geuren en kleuren...

In geuren en kleuren...

Met de kleur van uw markies bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Verano vindt het daarom belangrijk dat er een uitgebreid kleurenpalet is om uit te kiezen. Daarom hebben we een eigen doekcollectie, die bestaat uit ruim 180 zorgvuldig geselecteerde stoffen. De stoffen zijn van uitmuntende kwaliteit en zijn zeer effectief in het tegenhouden van warmte en licht. Kies de kleur en het dessin dat bij u past.

Bestel gratis doekstaaltjes!

Ultiem gemak

U opent en sluit de markies eenvoudig door middel van een bedieningskoord. De markiezen van Verano kunnen ook uitgerust worden met een elektromotor. Hiermee maakt u het uzelf nóg gemakkelijker. De zonwering opent of sluit dan automatisch met slechts één druk op de knop.

Ultiem gemak

Standaard model markies
Het standaardmodel is in vrijwel alle situaties toe te passen. Daarom heeft Verano® dit model in drie materiaalsoorten. Alle modellen zijn onderhoudsvrij en hebben een klassieke uitstraling.
Petmodel markies
Met het petmodel kunt u zonder belemmeringen onder de markies doorlopen. Hierdoor is dit model ideaal voor toepassing bij winkels of in de horeca.
Klapmodel markies
Bij het klapmodel valt de markies verder naar voren dan bij de andere twee modellen. Zo ontstaat een langere uitval waar u zelfs onderdoor kunt lopen.
Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis kleurstaaltjes aan!

Gratis kleurstaaltjes aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.