your comfort is our concern
 • Screens Screens

  Screens zijn naast een zeer doeltreffende vorm van zonwering ook een aanwinst voor uw gevel. Screens geven uw gevel namelijk een stoere en eigentijdse uitstraling.

  bekijk de collectie
 • Screens Screens

  Doordat ze recht tegen het raam zitten, zijn screens zeer doeltreffend in het filteren van daglicht.

 • Screens Screens

  Doordat ze recht tegen het raam zitten, zijn screens zeer doeltreffend in het filteren van daglicht.

Enorm effectief

Een screen van Verano bedekt uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

Enorm effectief
Strak en modern

Strak en modern

Een screen geeft uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

Door weer en wind

Een Verano® screen geeft u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de special stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, windvast en neemt geen ruimte in.

Door weer en wind
Vitro Colors

Vitro Colors

Verano® heeft een eigen collectie van screendoeken met ruim 90 kleuren, de Vitro Colors. U kunt kiezen voor een grijs- of bruintint, die mooi harmonieert met de kleur van uw kozijn, dak of gevel. Houdt u meer van uitgesproken, dan kunt u een speels mozaiek creëren door al uw screens een andere kleur te geven. Let bij uw keuze ook op de eigenschappen van de stof. Deze variëren namelijk in de mate waarin ze licht en warmte doorlaten. Alle screendoeken zijn brandvertragend. 

Bekijk hier de Vitro Colors

Metro Colors

Verano® heeft ook nog een andere collectie screendoeken: de Metro Colors. Deze collectie bevat 17 eigentijdse en stijlvolle kleuren, die helemaal inspelen op de laatste trends. De accentkleuren zijn grijs en bruin. Deze tinten harmoniëren perfect met de populairste kozijn-, dak- en gevelkleuren. 

Bekijk hier de Metro Colors
Metro Colors

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.