your comfort is our concern
  • Jaloezieën Jaloezieën

    Maatwerk jaloezieën in hout, aluminium of stof. Verano® jaloezieën zijn praktisch, stijlvol en kindveilig. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden in materialen en kleuren!

    aluminium jaloezieën
  • Chique combinatie Chique combinatie

    Houten jaloezieën geven uw woning een warme en natuurlijke uitstraling. Door de vele toepassingen is er altijd een houten jaloezie passend bij uw woonstijl.

    houten jaloezieën

De klassieke sfeermaker

Strak en sfeervol tegelijk zijn, dat is de kracht van een jaloezie. Jaloezieën zijn een elegante vorm van raamdecoratie en passen in zowel in een industrieel als warm interieur. Jaloezieën zijn bijzonder praktisch, zo kunt u in één handomdraai het zonlicht in uw woning doseren voor optimaal comfort.

De klassieke sfeermaker
Persoonlijke accenten

Persoonlijke accenten

Verano® jaloezieën bieden een unieke raamdecoratie oplossing voor elke woonstijl. Zo zijn de jaloezieën verkrijgbaar in verschillende materialen: aluminium, hout en stof. Afhankelijk van de materiaalkeuze, kunt u ook kiezen voor verschillende lamelbreedtes. Voeg dat extra persoonlijke accent toe met een grote keuze aan lamelkleuren, ladderbanden en bedieningskoorden.

Passend in iedere situatie

Jaloezieën van Verano® worden voor u op maat gemaakt en zijn dus passend in iedere situatie. U kiest niet voor een standaard model, maar voor persoonlijk maatwerk. Zo weet u zeker dat de afmetingen juist zijn en dat de jaloezie naar uw persoonlijke smaak is ontwikkeld. Om kwaliteit te kunnen garanderen werkt Verano® met maximale afmetingen, afhankelijk van de breedte van de lamel. 

Passend in iedere situatie
Groen van jaloezie

Groen van jaloezie

Breng een stukje natuur in uw huis met de houten jaloezieën van Verano®. U geeft dan ook iets terug aan de natuur, de houten jaloezieën van Verano® zijn immers gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Naast een bijzonder sfeervolle keuze, dus ook ecologisch verantwoorde keuze!

Smartfit jaloezieën

Het Smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor de verschillende producten van het Verano® raamdecoratie gamma. Door de speciale steuntjes kan het frame makkelijk op het raam bevestigd worden zonder dat u moet boren. De ruimte krijgt hierdoor een stijlvolle en mooie uitstraling. Het Smartfit frame is ook een zeer kindveilige oplossing! 

Smartfit jaloezieën
Veiligheid gaat altijd voor

Veiligheid gaat altijd voor

Kindveiligheid is topprioriteit bij Verano®. Het is dan ook een zeer belangrijk deel van onze productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de vernieuwde Europese wetgevingen. Zo kan u met een veilig gevoel genieten van uw raamdecoratie!

kindveiligheid is topprioriteit!

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die u wilt ontvangen:
Raamdecoratie
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasvouwdaken
Terrasschermen
Tuinschermen
Glaswanden
Lamellendaken
Rolluiken
Sectionaal poorten

Meer informatie?

Vul onderstaand uw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures u wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvangt u vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij u in de buurt.